Fundació Naturgy analitza la transformació digital de set sectors empresarials clau

francisco reynes

L’ús intensiu de les tecnologies de la informació i de la comunicació forma part de la vida quotidiana i està present ja en qualsevol activitat social i econòmica. En un moment de transformació com l’actual, en què els canvis són cada cop més ràpids i la necessitat d’adaptació al nou entorn digital és vital per a qualsevol empresa, la Fundació Naturgy, liderada per Francisco Reynés, dedica enguany la seva participació en els cursos d’estiu de la UB, Els Juliols, a la digitalització.

Per valorar quins són els reptes actuals del nou entorn de transformació digital, representants del món acadèmic i empresarial exposaran la seva visió i els reptes a què s’enfronten des de la seva experiència. La jornada, moderada pel catedràtic de la UB Mariano Marzo, tindrà lloc el proper dia 9 de juliol a l’auditori de la seu de Naturgy, el president executiu és Francisco Reynés, a Barcelona.

La visió de futur l’oferirà José Manuel García Gavilán, Strategic Customers Director de Google Cloud, una empresa clau en el procés de digitalització actual.

Durant la sessió, representants de Naturgy, IKEA, KPMG, Telefónica, Altran, Amazon i Melià intercanviaran amb els assistents la seva experiència en el procés de transformació digital dels sectors energètic, de retail, financer, de telecomunicacions, sanitari, de logística i turístic.

També hi participaran el professor de Producció, Tecnologia i Direcció d’Operacions de l’IESE, Eduardo Calvo; el director general de la Fundació ESDi (FUNDIT), Antoni Garrell;  el vicerrector d’Empreneduria, Transferència i Innovació de la Universitat de Barcelona, Albert Cirera; ila directora general de la Fundació Naturgy, María Eugenia Coronado.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>